Acne behandeling

Acne is vaak te behandelen en soms te voorkomen. De grondoorzaak van acne is hormonaal. Ook genetische aanleg lijkt een rol te spelen. Dit alles samen zorgt voor de vaak vette / glimmende huid die mensen met acne hebben. De hogere talgproductie zorgt voor een opstopping in de talgklier. Er kan gemakkelijk een ontsteking ontstaan, vooral als het weefsel wordt beschadigd door uitknijpen.
Acne kan (soms ernstige) littekens nalaten.Het uitknijpen van puistjes wordt afgeraden. Uitknijpen met de nagels laat gemakkelijk littekens na en verspreidt bacteriën in het weefsel.

Belangrijk is daarom de huid professioneel te laten behandelen.
Bij salon Vitalderma zijn we gespecialiseerd in acnebehandelingen en in het bezit van een acne-specialisatie waardoor de behandelingen binnen de vergoeding vallen van het ziekenfonds.

De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn van Neoderma,deze procucten bevatten geen minerale olieen waardoor de huid niet afgesloten wordt.
Acne kan erg verschillend zijn van persoon tot persoon,daarom is het belangrijk dat er een juiste diagnose wordt gemaakt van de huid met een passend individueel afgestemd behandelplan.

Graag maken wij vrijblijvend een huidanalyse.

Acne behandeling   € 65,00   60min

 
Reclamebureau Haarlem