BOTOX & FILLERS
MET HET MEEST NATUURLIJKE EFFECT
 
 
Sinds kort werkt Vitaldema Amsterdam samen met Cosmetisch arts Dr. DiederikHij is lid van de NVCG en werkt uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn door FDA, Botox en Hyaluronzuur fillers. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken , op de manier die bij hem of haar past. Schoonheid is immers voor iedereen anders. Dr Diederik staat wekelijks in onze salon klaar voor jouw vragen & behandelingen.

Botox
Het vermindert tijdelijk de spieractiviteit en pakt daarmee de dynamische rimpels aan. Doordat de spieren niet meer bewegen krijgen de rimpels niet meer de kans dieper te worden. Voor een rimpelbehandeling wordt Botox gebruikt en dit wordt behandeld per zone. De kraaienpootjes, de frons en het voorhoofd gelden als individuele zone. 

Fillers
Er zijn meerdere manieren om rimpels te behandelen, een filler herstelt de verloren volume en vult bijvoorbeeld een statische rimpel, neus-lippenplooi, marionetlijnen en lippen. Maar ook de wallen onder het oog. Hyaluronzuur is lichaams- eigen en trekt vocht aan dat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid maar ook in extra volume. 

 

 

 

 

 

Tijdelijke fillers:                                                      Botox:

0.5 ml Restylane / Emervel      €345,00            1 zone    €100,00
1ml     Restylane / Emervel      €475,00            2 zone    €180,00
1ml     Skinbooster                   €300,00            3 zone    €260,00

 
Reclamebureau Haarlem