Neoderma

Alleen zuiver natuurlijke ingrediënten in de hoogst mogelijke dosis komen in aanmerking voor de schoonheidsproducten van Neoderma. Het cosmeticamerk biedt hightech natuuroplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen. Een goede huidanalyse is daarbij onontbeerlijk. De Neoderma schoonheidsspecialisten zijn dan ook zonder uitzondering zeer goed opgeleide vakvrouwen en -mannen.

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en de behandelingen in het  beautyinstituut hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. De acht beautybehandelingen van Neoderma zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met uiterst moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De deskundige handen van de ervaren huidexperts doen de rest.

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling in het beautyinstituut. Uw schoonheidsspecialist adviseert de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Neoderma kent productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Voor mannen heeft Neoderma een aparte - zeer innovatieve -  lijn, evenals voor lichaamsverzorging en zonbescherming.  

De ontwikkeling en productie van de geavanceerde probleemoplossers van Neoderma vinden plaats op het zonnige Cyprus. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur. Het merk bestaat al twintig jaar en is te koop in maar liefst 26 landen.

 
 
Reclamebureau Haarlem