O.P.I.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren - zoals
 
Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna - op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers - zeker filmsterren - stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is 'shockproof'. Geen wonder dat OPI in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product.
 
Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Drijfveer is Suzi Weiss-Fischmann, Artistic Director en Vice President van OPI. Zij heeft gevoel voor mode en het vermogen om nieuwe kleurentrends te voorspellen en staat niet voor niets bekend als 'the First Lady of Nails'.Daarnaast lanceert OPI regelmatig eenmalige seizoenskleuren, die betrekking hebben op een actueel thema of een nieuwe film. De must-have tinten van O.P.I 2011/2012 zijn in onze salon verkrijgbaar.
 
 
 
Reclamebureau Haarlem