Fillers

Onze fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een eiwit dat zich van nature in de huid bevindt. Fillers zijn een tijdelijke manier om plaatselijk volume (terug) te brengen in de huid. Zo kunnen statische rimpels zoals de neuslippenplooi opgevuld worden zodat deze vervagen of zelfs verdwijnen. Daarnaast kunnen fillers volumeverlies of -gebrek behandelen waardoor u uw gewenste gezichtscontouren en een frisse en jonge uitstraling krijgt. Denk hierbij aan het verfraaien van jukbeenderen, een neuscorrectie of het opvullen van de lippen.

Hyaluronzuur breekt op natuurlijke wijze af en wordt door het lichaam afgevoerd. Fillers zijn daarom tijdelijk en blijven gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Door de constante beweging van de lippen lossen fillers hier sneller op. Dit resultaat blijft tussen de 6 en 9 maanden. Wanneer het resultaat minder wordt kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling.

Bij Vitalderma werken onze deskundige artsen enkel met gecertificeerde producten. Wij kijken altijd samen met u naar uw wensen om zo het meest natuurlijke resultaat te krijgen.

Behandelingen

Heropening: CVID-19 maatregelen

Richtlijnen Coronavirus

Het RIVM en het landelijke Outbreak Management Team (OMT) geeft groen licht om op aangepaste schaal en op veilige wijze de cosmetische behandelingen te hervatten. Vitalderma volgt hiermee de RIVM- en OMT- richtlijnen om reguliere zorg weer langzaam op te starten. Vitalderma kan hierdoor het injectables gedeelte in haar salon weer uitvoeren vanaf dinsdag 28 april. 

Cosmetische behandelingen zoals gebruik van Botox en fillers kunnen weer met de juiste maatregelen worden gestart. Onze cosmetische artsen en specialisten hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. De beschermende maatregelen en richtlijnen over de handelswijze van onze artsen en personeelsleden van Vitalderma worden hieronder toegelicht. Vitalderma houdt zich strikt aan de maatregelen en wij vragen onze cliënten de regels zorgvuldig na te leven.

Team Vitalderma

 • De bekende maatregel geldt nog steeds. Het ”geen hand schudden beleid” in de kliniek blijft van kracht, we begroeten jou met een glimlach.
 • ·Er wordt alleen op afspraak gewerkt. We vragen cliënten niet zonder afspraak binnen te lopen.
 •  In wandelgangen en personeelsruimtes houden we 2 meter afstand tot patiënten en tot elkaar.
 • Uw arts en medewerkers werken alleen als ze geen klachten van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts hebben en zonder andere personen met vergelijkbare klachten in de thuisomgeving, werken in de kliniek en met de cliënten. Voor aanvang van iedere werkdag wordt dit uitgevraagd.
 • Uw arts draagt handschoenen en een mondkapje tijdens elke behandeling.
 • Handschoenen en mondkapje worden direct na de behandeling uitgetrokken en hierna wordt handhygiëne uitgevoerd, voordat de omgeving verder wordt aangeraakt.
more info

Werkwijze bij Vitalderma

 • In de wachtkamer wordt een onderlinge afstand van 2 meter gehouden. Dit betekent praktisch dat cliënten precies op afgesproken tijdstip moeten komen en alleen moeten komen.
 • Er zijn maximaal 2 personen tegelijkertijd aanwezig in de behandelruimte en hierbij wordt een afstand aangehouden van 2 meter.
 • De normaal gehanteerde tijdslots worden indien nodig verruimd en wordt gekeken naar maximum aantal cliënten per uur.
 •  De kamers en tastvlakken worden na elk bezoek gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Onze medewerkers maken meermaals per dag deurklinken, balies, en dergelijke schoon.

Richtlijnen voor cliënten

 • Vitalderma neemt extra beschermende maatregelen, daarnaast vragen we jou de onderstaande richtlijnen na te leven wanneer je de kliniek binnenkomt. Zo zijn we in staat alle cliënten op een veilige en verantwoorde wijze te ontvangen.
 • We vragen je de afspraak te verzetten als je hoest, niest, smaak-en reukverlies, keelpijn of koorts hebt. Ook indien er andere personen in de thuisomgeving zijn met dergelijke klachten.
 • We willen je verzoeken om alleen naar de behandeling te komen, wanneer je toch iemand meeneemt zullen we verzoeken of deze persoon buiten (als het kan in de auto) wil wachten, om zo te zorgen dat het niet te druk wordt in onze wachtkamer.
 • We vragen je niet te vroeg en niet te laat te komen.
 • Toch te vroeg aanwezig in de kliniek? We vragen je in de auto (indien dit mogelijk is) te wachten. Dit geldt ook voor diegene die een cliënt na behandeling ophaalt. Iedereen dient zich aan het principe van social distancing te houden.
 •  Direct voor aanvang van de behandeling wordt nogmaals de risico-inventarisatie op de klachten doorgenomen (temperatuur kan ook worden opgemeten indien nodig). Bij een vermoeden van verhoging wordt kenbaar gemaakt dat de afspraak niet door kan gaan. Een vervolgafspraak is pas mogelijk als de ziekteverschijnselen niet meer aanwezig zijn.
 • Je wordt verzocht gebruik te maken van desinfecterende hand gel bij binnenkomst.
 • Ons personeel neemt voldoende afstand van jou en van elkaar.
 • Heb je vragen over de beschermende maatregelen die Vitalderma heeft getroffen of heb je vragen over de richtlijnen voor jou? Stuur ons dan een berichtje via één van onze online kanalen of bel ons. Dan staan we voor je klaar!
Meer info

Lippen

Niet iedereen wordt met volle en symmetrische lippen geboren. Maar met fillers kunnen onze specialisten u hier op eenvoudige en veilige wijze mee helpen. Bij volumeverlies of -gebrek of asymmetrie door bijvoorbeeld een litteken vullen onze artsen uw lippen op tot het gewenste en natuurlijke resultaat dat altijd past bij uw unieke gelaatstrekken. 

Lippen opvullen met fillers

Voorafgaand aan de behandeling kijken onze cosmetische specialisten uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Een subtiele verandering geeft hierbij vaak al het gewenste resultaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om u een zo natuurlijk mogelijk resultaat te geven. Het behandelgebied wordt eerst verdoofd en de arts zal vervolgens een kleine hoeveelheid hyaluronzuur fillers injecteren. Door professionele precisie en de verdoving zal u weinig pijn ervaren. Na 15 minuten is de behandeling klaar. Uw lippen worden gekoeld tegen de zwelling en u mag meteen naar huis. De verdoving kan nog enkele uren doorwerken en ook de zwelling zal langzaam afnemen. De volgende dag is de zwelling soms nog zichtbaar of er vormt zich in enkele gevallen een blauwe plek.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. In de eerste week na de behandeling mag u de lippen tweemaal per dag zachtjes masseren. Door de bewegelijkheid van de lippen breekt het lichaam de fillers sneller af dan op andere plekken. Het resultaat blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi is een diepe rimpel aan weerszijden van de neus richting de mondhoek. Deze ontstaat door volumeverlies door veroudering en geeft uw gezicht een zorgelijke en vermoeide uitstraling. Onze cosmetische specialisten helpen u graag. Met behulp van fillers heeft u op veilige en betrouwbare wijze snel weer een jonger uitziend gezicht.

Neuslippenplooi opvullen met fillers

Voorafgaand aan de behandeling kijken onze cosmetische specialisten uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Een subtiele verandering geeft hierbij vaak al het gewenste resultaat. Met een kleine hoeveelheid fillers kan de plooi volledig of grotendeels opgevuld worden. U kan er hierbij voor kiezen om ook uw jukbeenderen op te vullen. Hierdoor krijgt u vanaf de bovenkant een liftend effect, neemt de neuslippenplooi nog verder af en ziet uw hele gezicht er jonger uit. Het behandelgebied wordt eerst verdoofd voordat de arts met kleine prikjes de fillers injecteert. De behandeling doet weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Jukbeenderen

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht – jukbeenderen vlakken af en ronde, jeugdige vormen verdwijnen. Door minder volle jukbeenderen worden rimpels zichtbaarder en lijkt u vermoeider en ouder dan u bent of zich voelt. Met behulp van fillers kunnen onze artsen eenvoudig en veilig de vorm in uw gezicht terugbrengen.

Jukbeenderen opvullen met fillers

Met een fillerbehandeling voor uw jukbeenderen krijgt uw gehele gezicht een subtiele en natuurlijke lift. Voorafgaand aan de behandeling kijken onze cosmetische specialisten uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Na een verdovende crème is het tijd voor uw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw jukbeenderen opvullen tot een mooi en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Kin

De vorm van de kin speelt een belangrijke rol voor de gezichtscontouren. Niet iedereen wordt echter met de gewenste vorm geboren of verliest deze vorm door ouderdom. Met een eenvoudige fillerbehandeling kan u uw kin laten corrigeren zonder onder het mes te hoeven. Zo krijgt u weer een strakke gezichtsvorm en een jonge en natuurlijke uitstraling. 

Kin shapen met fillers

Met een fillerbehandeling voor uw kin kunnen onze artsen de vorm corrigeren, vergroten of een rimpel in de kin vervagen of verwijderen. Een bijkomend voordeel bij deze behandeling is de betere zichtbaarheid van de kaaklijn. Voorafgaand aan de behandeling kijken onze cosmetische specialisten uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Na een verdovende crème is het tijd voor uw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw kin opvullen tot een passend en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u in enkele gevallen nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Kaaklijn

Een strakke kaaklijn geeft het gezicht prachtige sterke contouren. Door ouderdom of uw natuurlijke bouw kan uw kaak echter niet de gewenste vorm hebben. Met een behandeling met fillers kunnen onze specialisten de verslapte huid aanpakken en de vorm van uw kaak shapen tot het gewenste resultaat dat past bij uw gezicht.

Kaaklijn shapen met fillers

Met een fillerbehandeling voor uw kaaklijn kunnen onze artsen de huid verstevigen en de vorm strakker maken en shapen. Een combinatiebehandeling met de contouren aan de bovenkant van het gezicht geeft hierbij soms het beste resultaat. Onze cosmetische artsen kijken vooraf aan de behandeling altijd naar uw contouren om zo de beste en meeste natuurlijke methode voor uw gezicht te bepalen. Na een verdovende crème is het tijd voor uw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw kaaklijn opvullen tot een passend en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 10 minuten. Uw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u in enkele gevallen nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Traangoot

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Deze kan door ouderdom of van nature ingevallen zijn en voor extra donkere kringen of wallen zorgen. U lijkt daardoor vermoeider en ouder dan u daadwerkelijk bent. Dit kan erg vervelend zijn, maar door een simpele fillerbehandeling kan dit veilig verholpen worden.

Traangoot opvullen met fillers

Met een fillerbehandeling voor uw traangootjes kan het volumeverlies of – gebrek opgevuld worden. Zo heeft u minder schaduw onder uw ogen en krijgt u een zachte lijn van oog naar jukbeen. U zal er direct jonger en frisser uitzien. Voorafgaand aan de behandeling kijken onze cosmetische specialisten uitgebreid naar de contouren van uw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om uw wens waarheid te maken. Na een verdovende crème is het tijd voor uw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw traangootjes opvullen tot een natuurlijk en passend resultaat. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 15 minuten. Uw huid wordt na afloop gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat u weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat u soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Neuscorrectie

Bent u ontevreden over de vorm van uw neus maar gaat u liever niet direct onder narcose voor een operatie? Dan is de neuscorrectie met fillers precies wat u zoekt. Met deze snelle en eenvoudige behandeling kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op uw neus verholpen worden zonder dat u dagen moet herstellen van een intensieve operatie.

Neuscorrectie met fillers

Een heftige operatie voor een neuscorrectie is niet langer nodig. Een bobbel in de neus, kromme neusbrug of krullend neustopje kan met fillers veilig en eenvoudig verholpen worden. Onze cosmetische artsen kijken vooraf aan de behandeling goed naar uw neusvorm om zo de beste en meeste natuurlijke behandeling te bepalen. Na een verdovende crème is het tijd voor uw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw neus opvullen en vormen tot een passend en natuurlijk resultaat. U hoeft hierbij niet bang te zijn dat uw neus groter lijkt. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling wordt uw huid gekoeld en zachtjes gemasseerd. Zwellingen of blauwe plekken komen zelden voor. U kan direct weer naar huis om te genieten van uw prachtige nieuwe neusvorm.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken

Skinbooster

Bij Vitalderma voeren wij effectieve huidbehandelingen uit op basis van de Restylane Vital Skinbooster. Deze behandeling met een speciale injectable geeft een schitterend resultaat wanneer huidverjonging of hydratatie gewenst is. Bij het ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en gaat deze droger en onregelmatiger aanvoelen. De Skinbooster Restylane Vital verbetert het vochtgehalte, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. De te injecteren vloeistof is gebaseerd op biologisch afbreekbaar hyaluronzuur.

 

Skinbooster met fillers

Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door een van onze gespecialiseerde artsen. Restylane Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.In twee eenvoudige stappen (kuur van 2 behandelingen, 1 ml per wang per keer (4 ml totaal na twee behandelingen) naar een stralende huid. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt

Het resultaat

Het resultaat van een Restylane Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn twee behandelingen (1 kuur) nodig.

Onze deskundige artsen adviseren u graag over uw behandeling in een vrijblijvend consult.   

Meer info
Afspraak maken