VITALDERMA

Ouder worden overkomt ons allemaal. Maar wat als u zich nog jong en stralend van binnen voelt, maar uw uiterlijk dit niet weerspiegelt? Wij helpen u graag. 

Vitalderma, gelegen in Amsterdam-West, is een beauty kliniek gespecialiseerd in Botox, fillers,  schoonheids- en gezichtsbehandelingen. Onze artsen en huidspecialisten hebben bij uw behandeling één doel voor ogen: uw wensen ontdekken en deze op een natuurlijke en passende wijze waarheid maken.

Om dit doel te realiseren zorgen wij voor een prettige omgeving waar u in alle privacy en vertrouwen verwelkomd wordt. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten maken enkel gebruik van wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve behandelmethodes. Uw wensen en behoeften komen hierbij altijd op de eerste plaats. Samen stellen we daarom een eerlijk en persoonlijk behandelplan vast dat u op de meest natuurlijke wijze het uiterlijk geeft dat bij u past.

Wij verwelkomen u graag in onze kliniek op Kinkerstraat 17 in Amsterdam. Komt u met de auto? In de zijstraten rondom de kliniek is altijd voldoende parkeergelegenheid. Een warm ontvangst met koffie, thee of een andere versnapering zal voor u klaarstaan. Wij plannen altijd ruimschoots de tijd in voor elke afspraak, zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten.


Wilt u meer weten over onze
Botox-, filler-, of schoonheidsbehandelingen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Missie & Visie

Wat is schoonheid? Het antwoord is voor iedereen anders. Daarom vinden wij het bij Vitalderma belangrijk om uw wensen en voorkeuren te vertalen in een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is uniek, en daarom is elke behandeling uniek. Wij bouwen onze relatie met u op vanuit vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt. Op deze manier laten wij op de meest natuurlijke en effectieve wijze uw schoonheid stralen – van binnen én van buiten.

KWALITEIT & VEILIGHEID

Een cosmetische behandeling is niet niks. Wij begrijpen daarom maar al te goed dat u deze behandelingen enkel in een veilige en vertrouwde omgeving wil laten doen. Vitalderma biedt u deze omgeving. Onze cosmetische artsen en specialisten hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. Zo streven wij ernaar om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast geven wij u ten alle tijden eerlijk en realistisch advies zodat u niet alleen het gewenste resultaat krijgt, maar hier ook zo lang en kwalitatief mogelijk van kan genieten.

Procedure Behandeling

1 Consult

Bent u benieuwd wat onze professionele huidspecialisten en artsen voor u kunnen betekenen? U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend eerste consult. Dit eerste consult is voor ons erg belangrijk omdat we hier samen uitgebreid uw wensen kunnen bespreken. Op basis van dit gesprek geven wij u een persoonlijk behandelingsadvies voor het mooiste en natuurlijkste resultaat en krijgt u inzicht in de mogelijke risico’s en behandelingskosten.

2 Formuleren

Onze deskundige huidspecialisten en artsen hebben veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Daarom vragen wij u om, voordat wij overgaan tot behandeling, een aantal formulieren in te vullen. Op deze manier krijgen wij kennis van uw medische voorgeschiedenis, eventuele allergieën en medicatiegebruik om zo mogelijke risico’s te voorzien. Zo kan het ook voorkomen dat u op basis van uw geschiedenis niet geschikt bent voor een behandeling.

3 Behandeling

Wanneer wij u welkom hebben geheten in onze kliniek zal een van onze huidspecialisten en artsen nogmaals een analyse doen van uw gezicht en uw wensen bespreken. Daarna is het tijd voor uw behandeling. Bij een cosmetische behandeling doen onze artsen er alles aan om dit zo comfortabel en pijnloos mogelijk te maken voor u. Onze injectables zal u bijna niet voelen, maar mocht het nodig zijn dan gebruiken we een lokale verdoving. Een behandeling duurt tussen de 5 en 30 minuten.

4 Nacontrole

Direct na een cosmetische behandeling kan de huid zacht gekoeld en gemasseerd worden voor een fijne en comfortabele afsluiting. Zwellingen of blauwe plekken zijn gebruikelijk en verdwijnen vanzelf binnen een uur tot twee weken. Na twee tot drie weken bent u welkom in onze kliniek voor een nacontrole. Uiteraard staan wij altijd tot uw beschikking indien u in de tussentijd nog bepaalde vragen of zorgen heeft.

Het team

Muge Suna

Muge Suna is de oprichtster en mede-eigenaresse van Vitalderma. Zij heeft inmiddels 10 jaar ervaring als huidspecialist en is gespecialiseerd in acnebehandelingen. Als gediplomeerde huidspecialiste, aangesloten bij de Anbos brancheorganisatie, zal Muge u helpen aan een stralende huid. Zij gelooft dat het belangrijk is dat je huid goed verzorgd is, maar dat je je ook goed voelt over je huid. Daarom zoekt zij altijd de meest geschikte behandeling en geeft eerlijke en realistische adviezen zodat u altijd de behandeling krijgt die bij u past. Met haar expertise en passie gaat zij samen met u aan de slag om uw wensen werkelijkheid te maken met behulp van schoonheids- en gezichtsbehandelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuna Demir

Dokter Tuna Demir is cosmetisch arts en sinds 2019 werkzaam bij Vitalderma. Na het behalen van zijn bachelor Biomedische wetenschappen, volgde hij de versnelde geneeskunde studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft Tuna extra aandacht besteed op het vakgebied plastische chirurgie. Hij ging hiervoor naar Tokyo, waar hij onderzoek deed naar littekens. In Tokyo is hij voor het eerst in aanmerking gekomen met de cosmetische geneeskunde, hier heeft hij zijn eerste cursussen injectables gevolgd. Gaandeweg ontdekte Tuna dat hij het meest in zijn element zit op het vakgebied cosmetische geneeskunde. Hij keerde terug naar Nederland, direct hierna was hij werkzaam als cosmetisch arts bij meerdere klinieken door heel Nederland. Dokter Tuna heeft een duidelijke visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. “Een gezicht verander je niet en dat wil je niet”.

BIG registratie nummer: 29924876301

 

Sera Vrij

Sera Vrij is de mede-eigenaresse van Vitalderma. Zij heeft naast een passie voor uiterlijke én innerlijke verzorging ook een expertise in marketing en customer service. Haar grootste doel binnen Vitalderma is ervoor zorgen dat elke cliënt met een natuurlijk resultaat en een tevreden gevoel de deur uitgaat. Persoonlijke aandacht en een eerlijk en passend behandelplan spelen daarbij een hoofdrol om zo het resultaat te behalen dat bij u past. Zij weet dat een cosmetische behandeling best spannend en ingrijpend kan zijn. Sera staat daarom altijd voor u klaar om u een warm welkom te heten en te zorgen dat u zich comfortabel voelt van begin tot eind.